Cum comand

Comenzile produselor prezente pe casaonoff.ro se fac exclusiv online. Pentru a face o comandă trebuie să parcurgi următorii pași:

  1. Alege produsul dorit, apoi apasă pe butonul „Adaugă în coș”;
  2. În fereastra nou apărută, dacă dorești să comanzi și alte produse, va trebui să apeși pe butonul „Continuă cumpărăturile”. Dacă dorești să vezi produsele din coș, poți apăsa pe butonul „Vezi coșul”.
  3. Pe pagina coșului va trebui să verifici lista de produse și cantitatea selectată, apoi apasă pe „Continuă cu finalizarea comenzii”.
  4. În pasul de finalizare al comenzii va trebui să introduci datele de facturare și de livrare. Ai opțiunea de a avea aceleași date, atât pentru facturare, cât și pentru livrare, sau a avea detalii diferite.
  5. Tot aici îți va apărea și opțiunea de a crea un cont pe casaonoff.ro, pentru a-ți fi mai ușor să comanzi în viitor. Crearea contului nu este un pas obligatoriu pentru plasarea comenzilor, dar te va ajuta să plasezi comenzi mai rapid în viitor.
  6. Nu uita să citești Termenii și Condițiile site-ului și să bifezi căsuța care confirmă faptul că ești de acord cu aceștia.
  7. Apasă pe butonul „Plasează comandă”.
  8. Îți va apărea mesajul „Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”, iar asta va confirma faptul că am primit comanda și începem procesarea acesteia.

În continuare, vei fi notificat prin email în legătură cu statusul comenzii tale.