Despre Casa On/Off

Casa On/Off

Salut! Te invităm să afli povestea brandului nostru

Casa On/Off este un magazin care îți va simplifica viața. A pornit din pasiunea noastră pentru gadgeturi sau obiecte de tot felul care se controlează de pe telefon și s-a materializat într-un magazin online în care ne dorim să găsești cât mai multe obiecte care să te ajute să ai o casă smart, cu un efort cât mai mic din partea ta. 

În magazinul nostru vei găsi o mulțime de obiecte care să te scape de griji și să îți ofere controlul absolut asupra casei tale. Griji precum „Oare am stins lumina din hol când am plecat de acasă?”, „Oare am scos fierul de călcat din priză?” sau „Hai să pornesc aerul condiționat de pe drum, ca să fie răcoare atunci când ajung acasă”. Îți sună cunoscute aceste gânduri? Și nouă! Sunt gânduri pe care nu vrem să le mai transformi în griji. 

Suntem o echipă tânără, digitalizată și pasionată de gadgeturi. Pentru noi e foarte important să știi ce produse să alegi în funcție de nevoile tale, de aceea depunem eforturi constante pentru a face review-uri și prezentări video pentru produsele din shop. Vrem să găsești răspuns la orice întrebare sau nelămurire ai, de aceea vom încerca să oferim cât mai multe informații și să fim cât mai obiectivi în realizarea descrierilor și materialelor video.

Te lăsăm să explorezi produsele din magazin, iar dacă ai întrebări, te invităm să ne scrii pe contact@casaonoff.ro. Suntem la un mail distanță!