Service și Garanții

Toate produsele comercializate de către casaonoff.ro beneficiază de garanții asigurate de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor. Puteți beneficia de service pe baza garanției prin predarea produselor fie către Casa On/Off, fie către service-urile autorizate specificate în certificatul de garanție.

În baza Legii 449/2003, Casa On/Off acordă cumpărătorului o garanție legală de conformitate, gratuită, timp de 2 ani de zile de la data livrării produsului. Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de montaj, precum și utilizarea acestuia în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garanției.

Dacă produsele pe care le-ați comandat se dovedesc a fi defecte din fabricație, le vom înlocui sau vă vom da banii înapoi.

De asemenea, dacă produsul comandat nu corespunde nevoilor dumneavoastră, în termen de 14 zile de la primirea acestuia îl puteți returna fără a justifica motivul pentru care faceți asta. În acest caz, putem înlocui produsul sau putem returna banii. Detalii despre retur găsiți pe această pagină.