Informații despre livrare și plată

Livrarea produselor de pe casaonoff.ro se face, în general, în 2 – 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Sunt situații în care produsele comandate se află în stocul furnizorului, caz în care livrarea poate dura mai mult. În cazul acestor produse, timpul de livrare vă va fi comunicat prin telefon în momentul confirmării comenzii. Costurile de livrare sunt specificate pe pagina de finalizare a comenzii și diferă în funcție de adresa de livrare aleasă.

Plata produselor comandate de pe casaonoff.ro se poate face prin două metode:

  1. cu cardul bancar, în timpul finalizării procesului de comandă. Carduri acceptate: Visa, Maestro, MasterCard și American Expres. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  2. numerar, prin ramburs, în momentul livrării produselor de către curier.

În cazul plăților online, casaonoff.ro nu este și nu poate fi facută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda națională, iar banca percepe comisioane de conversie valutară. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai clientul.

În cazul plăților în numerar, prin ramburs, curierul va emite pe loc o chitanță pentru suma plătită. Chitanța va reprezenta dovada plății numerar, valabilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Casa On/Off nu va mai emite ulterior altă chitanță, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de către curier. Plata în numerar se face în lei, atunci când valoarea cumpărăturilor nu depășește 4.999 de lei.

Pentru întrebări sau detalii suplimentare ne puteți contacta oricând pe e-mail, la contact@casaonoff.ro.